DA LI VAŠ ZNAK VERUJE U LJUBAV? Evo rang liste!

od strane | feb 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

1. RIBE – Ribe zaista veruju u ljubav

Ribe su potpuno i potpuno zaljubljene u ljubav! One su pravi romantičari i zaista veruju da će jednog dana sresti srodnu dušu i živeti srećno i voditi neverovatan život. Poslednji horoskopski znak sanja o ljubavnoj priči zbog koje bi Dizni bio ljubomoran!

2. BIK – Bikovi verulju da je ljubav realna

Uprkos svojim prizemnim i realističnim ličnostima, Bikovi  potpuno veruje u postojanje prave ljubavi i ljubavi koja će trajati večno. Brak je za njih svetinja.

3. OVAN – Ovnovi su ludi za ljubavlju

Vatrena ličnost Ovna može vas navesti da verujete da su oni nestalni u ljubavi, ali to definitivno nije tačno! Ovnovi snažno veruju u ljubav i žive za trenutak kada će sresti nekoga ko im oduzima dah.

Shutterstock

Kada se Rak zaljubi, to je za ceo život
4. RAK – Samo im je ljubav potrebna

Ljudi rođeni pod horoskopskim znakom Raka potpuni su romantičari koji sanjaju da se zaljube još od detinjstva. Kada se Rak zaljubi, to je za ceo život i jednom kada Rak nađe srodnu dušu, brzo će želeti da osnuje porodicu i stvori savršen dom.

5. ŠKORPIJA – Pozitivan stav o ljubavi

Ponekad zaboravimo da je Škorpija romantične i meke prirode ispod svih neprobojnih slojeva njene spoljašnjosti. Škorpije su veoma otvorene za zaljubljivanje i definitivno veruju da ih ljubav čeka, ali nisu uvek spremne da joj se prepuste.

6. LAV – Lav ima veru da ljubav postoji

Lav je snažni vernik u večnu ljubav, ali nije baš vešt u pokazivanju osećanja i podizanju veze na viši nivo. Lav veruje u ljubav, ali uvek sebe voli više nego što voli bilo koga drugog, piše Tvoj astrolog.

Shutterstock

Lav nije baš vešt u pokazivanju osećanja
7. VAGA – Ljubav je stvarna za Vage

Vaga veruje u ljubav, ali nedostatak samopouzdanja može da oteža pronalaženje ljubavi. Vage su obično previše ušuškane u svoje živote da bi mogle da odvoje vreme za nekog drugog, ali ako se zaljube, potpuno se predaju.

8. JARAC – Sumnjaju u ljubav

Jarac pokušava da veruje u ljubav, ali zaista se bori da to zaista i ostvari. Ličnost Jarca je vrlo logična i realna, zbog čega ima problema da se ukrca na ljubavni voz i ostavi svoj cinizam iza sebe.

9. STRELAC – Strelac nije siguran u ljubav

Strelac do određene mere veruje u ljubav, ali njihova ideja ljubavi uključuje samostalnost i slobodu. Strelac ima reputaciju jednog od najvećih slobodnjaka Zodijaka i mrzi da se obavezuje.

Shutterstock

Blizanci nisu dovoljno ozbiljni da bi verovali u pravu ljubav
10. DEVICA – Devica sumnja u sve

Devica se bori da veruje u pravu ljubav zbog prethodnih lomova srca i neuspeha u vezi. Devica više voli da uloži svu ljubav koju ima u platonske odnose i porodicu.

11. BLIZANAC – Blizanci ne veruju u pravu ljubav

Blizanci nisu dovoljno ozbiljni da bi verovali u pravu ljubav. Blizanci vole da se zabavljaju, a kada su u pitanju odnosi, situacija mije mnogo drugačija. Blizanci će uvek stavljati strast i zabavu ispred ozbiljne veze.

12. VODOLIJA – Vodolija je najskeptičnija u ljubavi

Vodolije su gotovo anti-ljubavno raspoložene i stvarno ne veruju u bajkovitu ljubavnu priču. One su previše racionalne i skeptične da veruju da je ljubav stvarna i da će sreću naći u jednoj osobi, kao i da će to trajati večno. Vodolije će radije živeti u trenutku nego da grade i ulažu u vezu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs