Crvena zvezda izmenila statut i napravila velike promene u radu!

od strane | nov 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je redovnu sednicu na kojoj je doneta glavna odluka da se promeni Statut kluba.

Prema izmenjenom Statutu kluba, predsedništvo kluba je ukinuto kao organ, a Upravni odbor je dobio znatno veća ovlašćenja u radu.

Takođe, usvojen je i Kolegijum kao novo telo, a činiće ga predsednik i potpredsednici Skupštine i Upravnog Odbora. Ove dve funkcije obavljaće Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Foto: Starsportphoto

Živorad Vasić i Željko Drčelić

Mandat novog Upravnog odbora usaglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i trajaće tri godine.

Predsednik kluba, Nebojša Čović je, pod tačkom „razno“ informisao članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim i rešenju pitanja o terminima u maloj sali Beogradske Arene, koji je definitivno rešen.

Tokom svog izlaganja izveštaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsedniku Republike Srbije, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet, kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima svakodnevni rad kluba, praktično bio nemoguć – navodi se u zaključku KK Crvena zvezda.

Druga redovna godišnja sednica Skupštine kluba održana je u hotelu „Radison Blu“ i prisustvovalo joj je 42 od 57 članova Skupštine, dok se dnevni red sastojao od sedam tačaka.

sledeća vest

Izbori 2023

Izbori 2023

Gojković u Rumi: Ovo su izbori za Srbiju

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je na čajanci sa ženama u Rumi o tome kako one vide položaj žena u Srbiji i na koji način bi taj položaj mogao dodatno da se unapredi.

Izbori 2023

Vidović: Đilas poručuje da će Beograd stati ako dođe na vlast!

Dragan Đilas nam još jednom preko svojih glasnogovornika poručuje da će Beograd ponovo stati ukoliko on dođe na vlast, ne krije da će stopirati dalji razvoj grada i sve velike projekte što i nije začuđujuće jer za vreme njegove vlasti u Beogradu ni jedan projekat nije realizovan jedino što je uspešno realizovano je povećanje zarada na njegovom računu.

Opširnije

Izvor: Informer.rs