CRNOGORSKI POŠTAR IPAK NIJE UBIJEN?! Pronađen u reci VEZANIH RUKU, krenuo da podeli 15.000 EVRA penzionerima, tužilaštvo izdalo ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

od strane | apr 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

“Više državno tužilaštvo u Podgorici, u predmetu formiranom povodom smrti Miloša S., lica koje je bilo zaposleno u Pošti Crne Gore, čije telo je pronađeno 20. decembra 2022. godine, preduzelo je sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja predmetnog događaja, i to pribavljeni su materijalni dokazi u vidu snimaka i analize video nadzora, obavljeno je DNK, trasološko, grafološko, medicinsko i toksikološko veštačenje, kao i veštačenje po veštaku za digitalnu forenziku, a takođe u svojstvu svedoka i građana saslušano je i više lica”, navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva.

Iz tog tužilaštva ističu da je, nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, tužilaštvo ocenilo da povodom smrti navedenog lica, “ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”.

Podsećamo, sredinom januara iz Višeg državnog tužilaštva je saopšteno da je obdukcioni nalaz Stamatovića pokazao da je utopljenje uzrok smrti mladića.

Telo dvadesetpetogodišnjaka pronađeno je 21. decembra u Botunu. Prema tadašnjim informacijama, njegove ruke su bile vezane. Nestanak su 17. decembra prijavele kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs