Čola priznao da ga je zavela svetska zvezda: „Otišli smo na sastanak, sve je bilo idilično, kamin, sveće, pečena riba, a onda…“

od strane | apr 15, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Zdravko Čolić je jedan od najuspešnijih pevača sa naših prostora, a folker je poznat po tome što svoju privatnost čuva daleko od očiju.

Svima je poznato koliko je Zdravko omiljen među pripadnicama lepšeg pola. Za njim su ludele žene širom sveta.

Čola je već više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, a svojevremeno je priznao da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe „ABBA“.

Naime, Čola je 1973. godine predstavljao tadašnju Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom „Gori vatra“, dok je Frida na muzičkom takmičenju bila prateći vokal predstavniku Švedske.

Tada se, kako kaže, dogodio pomenuti susret, a pevač je zbog nje umalo zakasnio na nastup.

– Fridu iz grupe ‘ABBA’ sam upoznao na ‘Pesmi Evrovizije’, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – ispričao je tada Čolić.

sledeća vest

TV

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs