Brutalno prebijanje u Novom Sadu! Očajna sestra objasnila šta se dogodilo: Bilo je nih 15, 20 koji su ga šutirali po glavi! (VIDEO)

od strane | apr 24, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Na društvenoj mreži TikTok, na profilu devojke po nazivu Dolores MSc Forenzičke psih. osvanuo je video kako vidno potrešena moli za bilo kakve informacije o napadačima na njegog brutalno prebijenog mlađeg brata.

Dolores objašnjava kako je njih 15-20 napalo njega samog.

Sinoć, 23. Aprila, oko 20-20.30 je grupa muškaraca napala mog mlađeg brata dok je pričao na telefon, iz Gagarinove ulice u Novom Sadu. Ako ste iz Novog Sada, molim vas delite video – rekla je ova devojka. 

Vidno uzrujana ističe da se njen brat trenutno nalazi u bolnici i da je zadržan jer ima ozbiljne telesne povrede

Trenutno se nalazi u bolnici i ima ozbiljne povrede. Dobio je i šavove zato što su mi rasekli obraz, ne vidi na jedno oko trenutno pošto mu je krv krenula na oko.

Devojka navodi kako se brutalno prebijanje dogodilo sinoć oko 20-20.30, bez razloga su ga napali, i zgrožena činjenicom ističe kako je napadača bilo oko 15 ili 20.

Dolores ističe kako je sve počelo kod jedne veterinarske ordinacije.

– Tu su počeli da ga šutiraju i šakama udaraju – rekla je ona.

Momak je uspeo da pretrči Bulevar Oslobođenja i stigne do jedne poznate novosadske kuglane koja se tu nalazi, ali su njih petorica ponovo nasrnuli na mladića i ponovo su mu zadavali udarce šakama po glavi.

Mladića je uspeo da „sačuva“ jedan čovek koji se slučajno zadesio tu i video ove krvničke scene te su se napadači razbežali 

Dolores apeluje da ovaj video snima kako bi došla do nekih informacija o krvnicima koji su joj prebili brata.

Ukoliko imate bilo kakve infomacije, javite se policiji ili njoj lično.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs