Bivša modelsica i najbogatija Srpkinja, karijeru je započela u spotu poznatog pevača: Njoj je bila poverena glavna uloga, evo o kojoj numeri je reč (FOTO)

od strane | jan 2, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Atraktivna članica grupe „Models“, prvo pojavljivanje imala je u spotu Željka Samardžića, za najpoznatiju baladu ovog muzičara.

Popularna grupa „Models“, harala je domaćom muzičkom scenom devedesetih. Osnovana je 1996. godine, a originalnu postavu činile su Mimi Karanović, Ivana Berendika, Sandra Nikolić i Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi. Ove atraktivne devojke angažovane su iz tadašnjih renomiranih modnih agencija, i preko noći postale idoli mladim devojčicama, a gotovo svi pripadnici jačeg pola uzdisali su za ovim pevačicama.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sve devojke iskoristile su svoju popularnost, a jedna od njih se udala za Andreja Meljničenka, ruskog industrijalca i milijardera.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sandra Nikolić, danas Meljničenko, bogatog Rusa upoznala je 2003. godine, dok je radila u Francuskoj.

Sandra danas važi za najbogatiju Srpkinju, a pre nego što je postala modelsica, Nikolićeva se pojavila u spotu Željka Samardžića, za pesmu „Grlica“.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sandra je svojom lepotom oplemenila ekranizaciju ove balade, a nedugo nakon toga krenula je i njena karijera u pomenutoj grupi.

Podsetimo, Ivana Stamenković Sindi je nedavno porogovorila o bivšoj modelsici Sandri Meljničenko, koja se pre 15 godina udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, pa otkrila kada se poslednji put videla sa koleginicom iz grupe:

– Pre jedno četiri godine kad je bila poslednji put u Beogradu. Tada me je upoznala s mužem. On u nju gleda baš zaljubljeno. Ja mislim da je sad preselila i majku i brata u Pariz – otkrila je Sindi u Amidži šou.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs