Bilo je neprijatno i ljudima iz Zvezde! Duljaj bez dlake na jeziku o večitom rivalu i suđenju

od strane | maj 4, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sudija je uništio derbi, a uvedete čak i Crvenu zvezdu u situaciju da i njima u nekim trenucima bude neprijatno. Ako ćutite onda ste saučesnik, kaže Igor Duljaj (44), bivši trener fudbalera Partizana.

Ništa se nije promenilo nakon što je Partizan smenio Igora Duljaja i na čelo stručnog štaba postavio Alberta Nađa, osim što su navijači ogorčeni što je praktično oteran čovek koji je dao celog sebe za klub.

Osvrnuo se doskorašnji šef stručnog štaba  na sve što se dešavalo u vreme njegovog mandata, pa je otvorio dušu u podkastu Wish&Goal govoreći o mnogim temama, prevashodno o derbijima koji su iza nas.

Foto: Starsportphoto

 

Duljaj nije bio zadovoljan suđenjem Pavla Ilića u dva prvenstvena derbija.

– Ne znam kako se zove sudija koji je dao prestrogo drugi žti karton Severini. On je tim potezom praktično uništio derbi, uništio je jednu utakmicu koju je gledalo 50.000 ljudi. To je nepoštovanje tradicije, derbija, Partizana, nepoštovanje svih aktera i učesnika derbija. Uvedete čak i Crvenu zvezdu u situaciju da i njima u nekim trenucima bude neprijatno. Ako ćutite onda ste saučesnik – kaže mladi trener.

Dok je bio trener Partizana, nije mogao mnogo da priča.

Znate kako, nisam komentarisao suđenje samo iz razloga što sam smatrao da postoje ljudi koji treba da se bave tim poslom. Ja sam i onda rekao kada je isti sudija ponovo izabran – veliki korak za njega, a mali za srpski fudbal. Tako je i bilo. I ponovo je uništio derbi, drugi put, uništio je svetinju derbija. Posle derbija treba da se priča o igračima, o golovima, ne o suđenju – zaključio je Duljaj.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs