Bila je milionerka, a sada živi u kombiju! Odrekla se svega, pa rešila da putuje (FOTO)

od strane | feb 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Multimilionerka Ketlin Pajl kaže da je prodaja njene vile i svega što poseduje da bi se uselila u kombi i živela sa 30 dolara dnevno najbolja odluka koju je ikada donela u životu.

Kejtlin Pajl (36), vlasnica ogromnog bogatstva, odlučila je da se odrekne svega da bi postala digitalni nomad.

Tokom svojih dvadesetih i ranih tridesetih, Kejtlin je imala uspešan posao kao lektor. Do svoje 31. godine zarađivala je 4 miliona dolara godišnje – što joj je omogućilo da kupi ogromnu kuću u Orlandu na Floridi sa svojim bivšim mužem.

Ali, nakon osam godina braka usledio je razvod. Kejtlin je prodala svoju kompaniju za 4 miliona dolara i morala je sama da vodi računa o ogromnoj kući.

Navela da su je brige o novcu, njen razvod i potreba da sama održava vilu doveli do toga da se oseća veoma loše. Tada je odlučila da usvoji minimalistički način života i da bude stalno na putu.

Kupila je kombi Mercedes Sprinter za 88.000 dolara i potrošila 102.000 dolara na renoviranje. U njemu je napravila kuhinju po meri sa velikim frižiderom, sokovnikom i blenderom – i krenula na put.

Kejtlin je do sada putovala u osam država. Radi kao psihološki savetnik, i to onlajn. Kaže da voli da provodi dane isprobavajući  nova iskustva kao što je planinarenje.

 – Živela sam sama u ogromnoj, praznoj kući, a sada putujem sve vreme.Volim da putujem – i ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela u životu – rekla je Kejt.

Ona je i dodala:

Postala sam mnogo samopouzdanija, stekla sam nove prijatelje i čak i izlazila na sastanke sa momcima. Ranije sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara po danu i živim život koji sam oduvek želela da živim – priznala je Kejt.

Ona je istakla kako ne planira da se odrekne svog nomadskog života.

sledeća vest

Vesti

Politika

Prvi u nizu Sretenjskih susreta – Ima li slobode bez države?

„Prvi sretenjski susret“, naučni skup na temu „Ima li slobode bez države?“, održan je danas u Beogradu u prisustvu velikog broja istoričara, akademika, studenata i drugih uglednih gostiju. U organizaciji Fondacije „Za srpski narod i državu“ o srpskoj državnosti, važnosti i ulozi Sretenjskog ustava, našoj tradiciji, demokratiji i kulturi, govorili su prof. dr Dragutin Avramović sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Miša Stojadinović, naučni savetnik sa Instituta za političke studije, kao i prof. dr Aleksandar Rastović, naučni savetnik iz Istorijskog instituta Beograd.

Hronika

Akcija policije

Evo kako hapsi UKP! Lezi dole, ruke na leđa“

U zajedničkoj međunarodnoj akciji kodnog naziva Vertikala, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno- informativne agencije, Evropola, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i jedno teško ubistvo u pokušaju.

Opširnije

Izvor: Informer.rs