Bejbi Lazanja se slomio u emisiji: Voditeljka ga pitala kome će posvetiti pobedu na „Evroviziji“, a on briznuo u plač (VIDEO)

od strane | maj 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja je prošao u finale „Evrovizije“ i jedan je od glavnih favorita za pobedu na ovom muzičkom takmičenju.

Bejbi Lazanja je nedavno gostovao u jednoj emisiji, gde se zbog jednog pitanja potpuno slomio, pa čak i zaplakao u jednom trenutku.

Naime, voditeljka ga je upitala kome će posvetiti pobedu, na šta je on odgovorio:

„Teško je jednoj osobi posvetiti pobedu, ali, porodica je uvek na prvom mestu“, a onda zaplakao. Članovi ekipe su odmah prišli da ga uteše.

Kako se zove Bejbi Lazanja

Iako ga danas čitav svet zna kao Bejbi Lazanja, pravo ime ovog muzičara je Marko Purišić.

Podsetimo, direktni finalisti su Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, jer najviše novca izdvajaju za održavanje „Evrovizije“ svake godine, a pored njih direktno u finalu je i ovogodišnji domaćin Švedska.

sledeća vest

TV

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs