BARSELONA SE OKLIZNULA U MADRIDU! Rajo Valjekano odložio ŠAMPIONSKO SLAVLJE Katalonaca!

od strane | apr 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Neprijatno iznenađenje doživeo je Real Madrid u utorak kada je na gostovanju Đeroni poražen. Bila je to idealna prilika za Barselonu da napravi krupan korak ka osvajanju titule, ali se četa Ćavija Ernandeza ponovo okliznula… Rajo Valjekano uspeo je da režira čudo pošto su na svom terenu savladali Katalonce sa 2:1 (1:0). 

Rajo Valjekano je već u 19. minutu preko Garsije najavio da bi utakmica na Kampo de Futbolu mogla da bude kobna za Barselonu, a da će Katalonci teško do bodova potvrdio je Fran Garsija na startu drugog poluvremena. 

Tanjug/AP

Ekspresno je izmenama reagovao Ćavi kako bi pokušao da razmrda svoju ekipu, ali boljitka nije bilo. Makar ne do 83. minuta kada je Robert Levandovski uspeo da donese tračak nade Katalonci ma da mogu makar do boda. 

Poljak je smanjio zaostatak Barselone, ali je još uvek sve bilo u rukama domaćina. Mogao je Rajo Valjekano da se osloni na golmana Dimitrevskog koji je u finišu meča dobio i žuti karton zbog odugovlačenja, ali je ekipa iz predrgađa Madrida još malo odložila šampionsko slavlje na Nou Kampu. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs