BARAK BAHAR JE DOBRO ZAPAMTIO PEŠIĆA: Njegovim ekipama samo često davao golove

od strane | maj 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bahar je potpisao ugovor na tri godine, a prema saznanjima Informera, zarađivaće 700.000 evra po sezoni, uz ogromne bonuse. Kad je reč o bonusima, Izraelac je insistirao da ostanu poslovna tajna, ali radi se o izuzetno visokim sumama, većim od plate.  Ako prođe u nokaut fazu Lige šampiona, dobiće pravo bogatstvo, nešto manji je bonus za prolazak u Ligu Evrope, titulu i Kup – objašnjava naš izvor.

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić odlično zna ko je Bahar, jer je svojevremeno nastupao za Makabi iz Tel Aviva i često je protiv ekipe budućeg šefa.

Ljudi nemaju percepciju koliko je izraelska liga teška, tako da Bahar sigurno mnogo vredi čim je šest puta osvajao titulu. Dvokružni je sistem takmičenja, zatim se kroz plej-of i plej-aut opet igra u dva kruga. Dakle, igrate sa najjačima četiri puta u sezoni. Baraka ne znamo lično, mada smo se uvek pre utakmica lepo pozdravljali. Što se kaže, zapamtio me je, jer sam njegovim ekipama često davao golove – kaže Pešić za Informer.

Lako će se navići

Uveren je da će se Barak dobro snaći na „Marakani“, iako će mu ovo biti prvi put da menja sredinu.

Svakom treneru je potrebno malo vremena da se uklopi kad promeni sredinu, ali verujem da će se brzo adaptirati. Dolazi u dobar klub, igraće Ligu šampiona i ne bi trebalo da bude problema – zaključio je Pešić.

Starsportphoto

Barak Bahar je dobro zapamtio Aleksandra Pešića

Igraju najlepše

Voleo bih da Crvena zvezda vođena Barakom Baharom izgleda onako kako su mu igrale izraelske ekipe koje je vodio, kaže za Informer bivši fudbaler Kirjat Šmone Miloš Radivojević.

Sjajan je trener, njegova igra se uvek razlikovala od svih ostalih u Izraelu. Ekipe su mu igrale ofanzivnije, brže, kvalitetnije nego rivali, bavio se posedom lopte, ali i direktnim fudbalom. U odnosu na ranije godine, ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, a na tom putu je eliminisao Olimpijakos i Crvenu zvezdu. Dakle, klubove veće od onog koji je on vodio. Ne kažem da je Haifa mali klub, ali i Zvezda i Olimpijakos su zvučniji. Sve što je Makabi napravio je Barakova zasluga – kaže Radivojević za Informer.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs