Anita pred venčanje pozirala kao od majke rođena! Skinula se na terasi luks vile na Svetom Stefanu

od strane | jul 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Anita Stanojlović oglasila se na društvenim mrežama provokativnom fotkom, tik pred venčanje sa Jovanom Tomić Matorom.

Učesnice rijaliti programa „Zadruga“ Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovoriće danas sudbonosno „da“ u vili vrednoj 3 miliona evra, a mlada je sada, tik pred početak ceremonije, objavila kako teku pripreme.

Stanojlovićevoj je inače jutros stigla i venčanica, a sada je svoje sledbenike na društvenim mrežama iznenadila provokativnom fotografijom.

Foto: printscreen instagram

Anita Stanojlović

Ona je, naime, pozirala na terasi luksuzne vile s koje se pruža pogled na more pozirala potpuno gola, samo ogrnuta peškirićem. Ono što se takođe vidi, jeste da je mlada skoro spremna, s ozbzirom na to da na kosi već ima nakit i da je frizura završena.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs