Anđušić se ne slaže sa Obradovićem: Gilespi je bio „X“ faktor večeras!

od strane | jan 4, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Jako loša utakmica za nas, ali sezona je duga, poručio Anđušić.

Doživeli su košarkaši Partizana težak poraz u 19. kolu Evrolige pošto su ih je u krcatoj „Areni“ pregazio večiti rival – Crvena zvezda. Nakon meča, nisu u crno-belom taboru imali mnogo razloga za zadovoljstvo, a to se moglo videti po reakciji Danila Anđušića.  

– Jako loša utakmica, posebno prvo poluvreme koje nas je koštalo pobede. Zvezda je izašla sa mnogo više energije, igrali su bolje i pobedili. Idemo dalje… Za dva dana nas čeka nova utakmica, sezona je duga, ima još dosta mečeva ispred nas i verujem da ćemo doći na mesto koje želimo – rekao je Anđušić. 

Crveno-beli su imali ogromnu podršku sa tribina, ali Anđušić ističe da to nije uticalo na njegove saigrače. 

– Nismo obraćali pažnju na navijače, atmosfera nas nije zanimalo i nije uticalo na našu igru. 

Na konferenciji za medije Željko Obradović nije želeo da hvali Gilespija budući da je prokomentarisao da „ništa sam nije uradio“. Sa druge strane, Anđušić je istakao centra Zvezde kao „X“ faktora večeras. 

– Igrao je sa sjajnom energijom, uvek je bio na skoku i agresivno u odbrani. Bio je „X“ faktor za Zvezdu… Odigrao je sjajno, nije bitno da li smo očekivali ili ne – objasnio je košarkaš Partizana. 

Foto: Starsportphoto©

Interesovalo je prisutne novinare koliko će vremena biti potrebno crno-belima da se oporave nakon ubedljivog poraza u večitom derbiju. 

– Sutra je novi dan, ovo ostaje iza nas, imaćemo analizu da ispravimo greške i stvari koje ne smemo da ponavljamo. Ovoliki padovi ne smeju da nam se dešavaju, nema mnogo prostora za žaljenje i spuštenu glavu. Verujem u ovaj tim. Falio nam je Ledej, igra veliki broj minuta, doprinosi sa energijom na obe strane. Ne bih da tražim izgovore, ali nam fale tri igrača, u ovakvom sistemu nije lako – rekao je Danilo Anđušić. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs