Almin suprug pretio i njenoj sestri! Zabranio mi je da prijavim njen nestanak i tražio da obrišem sve iz telefona što mi je ona slala

od strane | maj 8, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre Ergis pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece.

Kako izveštavaju mediji Almina sestra Genta izjavila je da joj je Ergis zapretio i rekao da „ako je njen život boli, da obriše video zapise i fotografije sa njegovom devojkom s telefona“.

– Imam činjenice da ju je vređao, pljunuo joj u lice i nazivao je smećem, imam svaku fotografiju svoje sestre koju mi je poslala i rekla mi da ih sačuvam na mom telefonu. Imam slike zeta sa devojkom. Imam video snimak njega u autu sa devojkom. Pokazala sam mu to i on mi je pretio – kazala je Almina sestra.

Inače kako je Genta objasnila ona je 2. maja želela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Ergis to zabranio. 

– Rekla sam mu da ću ga prijaviti, ali mi je zabranio i pretio mi. Uporno sam insistirala da ću zajedno sa svojim sinom otići u Skadar i podneti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu. Sumnjala sam, jer mi sestra nije odgovarala na telefon. Insistirala sam na prijavi i on je bio prisiljen da dođe. Kad sam tamo došla, pretio mi je u policiji, rekao mi je: „Da li te tvoj život boli? Ako te boli život, šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj“ – tvrdi Genta.

Foto: printscreen

Alma sa troje dece skočila u reku Bojanu

Podsetimo Alma je sa troje dece skočila u Bojanu, a njen nestanak prijavio je tek 3. maja surpug Ergiz koji je u međuvremenu uhapšen i optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

Prema optužnici, Ergis Arazi „kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo Alma Arazi, koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece“.

Navodno je Ergis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je „mentalno bolesnom“ i tražeći od nje da napusti stan.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs