Aleksandar Mirković: Prebogati tajkun Dragan Đilas nastavlja sa svojom kampanjom mržnje, laži i besmisla

od strane | feb 29, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Više puta dokazani lažov i prevarant, a prema sopstvenom priznanju prebogati tajkun Dragan Đilas, nastavlja sa svojom kampanjom mržnje, laži i besmisla, izjavio je danas Aleksandar Mirković član Glavnog odbora SNS.

„U želji da se dokaže i još više dodvori svojim zapadnim gazdama, glumi opasnog lika, a nije ni svestan da se upravo i njima gadi, jer takve poltrone, šlihtare i mrzitelje sopstvene zemlje niko ne voli. 

Dok on i njegovi saborci puze po Briselu, Strazburu, hodnicima stranih ambasada, uporno zaboravlja najbitniju stvar, da se na vlast u Srbiji dolazi na izborima, poverenjem građana, a ne voljom i željom stranih političara. 

Ta pogubna i nesrećna vremena su prošlost, a zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je danas snažna, slobodna, ni od koga zavisna zemlja u kojoj se narod pita, odlučuje i čija se volja poštuje. 
Dežurni potrčko raznoraznih evropskih političara, koji se zalažu za tzv. nezavinost Kosova, koji žele da srpski narod proglase genocidnim i koji svaku priliku koriste da udare na našu zemlju, nada se da će ga ti isti dovesti na vlast, a on bi za uzvrat sve njihove zamisli sproveo u delo. 

Spreman je najgori gradonačelnik u istoriji da to uradi odmah, još kada zna da bi usput dobro i zaradio, jasno je zašto je njegova bolesna želja za vlašću sve veća i retorika sve agresivnija. 
Na njegovu veliku žalost, a na sreću građana, te svoje sulude snove neće ostvariti i svaki naredni izbori, kad god da oni budu bili i na kom god nivou, dokazaće da je on samo ružna politička prošlost, koja će sa pravom završiti na smetlištu istorije. 

Zbog politike Aleksandra Vučića, kao i predanosti, posvećenosti Srbiji, naša zemlja je ekonomski stabilna, nezavisna i jaka, zemlja u kojoj se svaki kraj jednako razvija, pa je i poverenje u predsednika Vučića na istorijskom maksimumu i to neće promeniti ni laži, ni interesi kako domaćih, tako i stranih propalih političara“, stoji u saopštenju.

Opširnije

Izvor: Informer.rs