Adriana posle osvojenog srebra: Neka zlato bude sledeći put

od strane | jun 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš iznela je utiske posle osvajanja srebrne medalje u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Vilagoš je pored srebrnog odličja, oborila i državni rekord, koji je deset godina bio u vlasništvu Tatjane Jelače.

Naša mlada atletičarka nije krila zadovoljstvo zbog ostvarenog uspeha, ali je neku ruku ostao i žal zbog zlata, koje je izmalo za 20 centimetara.

– Već dugo čekam da na nekom takmičenju prebacim 64 metara, osećala sam da neće biti drame ovaj put, ali mi je na kraju drago što sam uspela, jer je bio veliki pritisak. Osetila sam u tom momentu da sam dala sve do sebe, jeste 20 centimetara nedostajalo za zlato, ali to neka bude sledeći put – rekla je Adriana posle finala za RTS.

Foto: Atletski savez Srbije

Adriana sa majkom proslavlja osvojenu medalju

Mlada atletičarka iz Vrbasa hicem od preko 64 metra uspela je da ispuni i olimpijsku normu, pa će za manje od mesec dana učestovati na Igrama u Parizu.

– Ja se nadam da ću moći to da ponovim rezultat. Sada sam srećna i zadovoljna i samo da se odmorim i onda krećemo pripreme za Pariz – poručila je Vilagoš.

sledeća vest

Srbija

Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Posle 10 godina u Zdravstvenoj stanici u Kolovratu ponovo je počela da radi laboratorija i stomatološka ordinacija. Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić u društvu direktora Opšte bolnice Prijepolje Branka Gojakovića, direktora Doma zdravlja Elmedina Čičića i Aleksandra Lazića, direktora Zdravstvenog centra Užice obišao je ovu zdravstvenu stanicu kao i onu u Brodarevu.

Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte…

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

Opširnije

Izvor: Informer.rs