3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 17. juna! Venera ulazi u Blizance

od strane | maj 21, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Venera, kraljica ljubavi, ulazi u Blizance 23. maja gde će se zadržati do 17. juna i imaće veliki uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

Dok Venera prolazi kroz Blizance 23. maja, možda ćete osetiti jaču privlačnost prema onima sa kojima možete da se povežete na intelektualnom nivou i delite sličan mentalitet.

Ubrzanje

Ova brza energija koja se brzo kreće u suprotnosti je sa sporijim tempom Bika, koji je možda uticao na oblasti povezane sa Venerom kao što su ljubav, finansije, vrednosti, materijalna dobra i lepota tokom prošlog meseca. Sa Venerom koja je sada u Blizancima, možda ćete primetiti da stvari ponovo ubrzavaju i dobijaju drugu dimenziju.

Tokom ovog tranzita, možda ćete više voleti smislene i pronicljive razgovore, osećati se radoznalo i otvoreno da slušate tuđa gledišta ili delite svoje. Međutim, izbegavajte da budete previše osuđujući i težite fleksibilnosti i prilagodljivosti, razmatrajući stvari iz više perspektiva. Blizanci nas uče da sami istražujemo i prikupljamo informacije, uviđajući šta je naša istina.

Dozvolite sebi da se otvorite učenju i sticanju mudrosti kroz iskustva sa drugima. Kao vazdušni znak, energija Blizanaca se može osećati rasuto i nervozno, što može dovesti do mentalne konfuzije ili nesigurnosti u vezi sa odlukama. Takođe može biti izazov fokusirati se na jednu po jednu stvar. Pokušajte da usporite i povežete se sa svojim srcem, uzemljite se i smirite svoj um da biste se suprotstavili pretjeranom razmišljanju, anksioznosti ili haosu. Simbol Blizanaca,  označava dualnost, svestranost i komunikaciju.

Komunikacija

Ovo je odlično vreme za rešavanje bilo kakvih problema u komunikaciji ili neravnoteže u romantičnim vezama, poslovnim odnosima ili partnerstvima. Možda ćete se takođe osećati radoznali u vezi sa novim načinima ulaganja ili izoštravanja svog intelekta. Ovo je idealno vreme za prikupljanje informacija i dublje udubljivanje u teme koje volite ili za koje ste strastveni.

Venera u Blizancima podstiče razmenu energije, bilo kroz deljenje usluga, razmenu poklona ili znanja, ili uravnoteženu dinamiku davanja i primanja. Takođe je odličan trenutak da razmislite o znanju i mudrosti koje imate u vezi sa ljubavlju i finansijama i razmislite koje informacije biste želeli da naučite u vezi sa oblastima vezanim za Veneru. Blizanci predstavljaju povezanost, podsećajući nas da možemo biti i učenici i učitelji. Na ovaj način, Venera u Blizancima demonstrira lepotu razmene, intelektualne veze i učenja jedno od drugog na harmoničan, ujedinjen način.

Foto: Shutterstock

 

Značajni aspekti tranzitne Venere:

4. jun

4. juna, Venera u Blizancima pravi sekstil sa Severnim čvorom u Ovnu podstičući harmoničan spoj ljubavi i kretanja napred. Ovaj aspekt podstiče rast i napredak u odnosima i nastojanjima. Pruža podršku za napredovanje sa smislenim vezama, bilo ličnim ili profesionalnim, pomažući vam da se lakše krećete na budućem putu. 

8. jun

8. juna Venera je u kvadratu sa Saturnom u Ribama, unoseći napetost između želja i odgovornosti. Ovaj aspekt nas izaziva da izbalansiramo zadovoljstvo i disciplinu, zbog čega je neophodno pronaći harmoniju između naših želja i obaveza.  Ovaj kvadrat takođe može poslužiti kao podsetnik za procenu odnosa i finansijskih pitanja, osiguravajući da su usklađeni sa dugoročnim ciljevima i donose stabilnost.

16. juna

Na kraju, 16. juna, Venera je u kvadratu sa Neptunom  u Ribama, što može da zamagli granice između stvarnosti i fantazije. Ovaj aspekt podstiče jasnoću u odnosima i finansijskim pitanjima, podstičući uravnotežen pristup. Budite oprezni u idealizovanju ili romantizovanju situacija i nastojte da vidite stvari onakve kakve zaista jesu. Ovaj kvadrat nas poziva da se krećemo kroz iluzije i sagledamo istinu, pomažući da se održi zdrava dinamika u odnosima i praktični pristup finansijama.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs