Poziv na Galenikin medijski konkurs “Zdravlje 21. veka”

od strane | apr 7, 2023 | Zdravlje | 0 Komentara

Povodom Svetskog dana zdravlja koji se obeležava 7. aprila 2023. godine, kompanija Galenika drugu godinu zaredom pokreće konkurs i dodeljuje nagrade za medijske tekstove, ovog puta o temi ,,Zdravlje 21. veka’’.

Galenika je već 78 godina posvećena ljudima i verna zdravlju. Imajući u vidu moć i misiju medija, ideja je da zajedno doprinesemo podizanju svesti o važnosti zdravog stila življenja čoveka modernog doba. Ovo je tema koja pokriva široku oblast prevencije i lečenja, redovnih lekarskih pregleda, ravnotežu mentalnog i fizičkog zdravlja, važnost i uticaj fizičke aktivnosti na opšte zdravstveno stanje, brigu o zdravoj ishrani i redovnom unosu hranljivih materija, mineral i vitamina, posledice ubrzanog stila življenja i različitih navika štetnih po zdravlje, svesno negovanje zdravih navika kod odraslih i kod dece, kao i drugih preventivnih koraka.

Zato pozivamo novinare sa teritorije Srbije da se aktivno uključe u Galenikin konkurs: „Zdravlje 21. veka”.

Da biste učestvovali u konkursu potrebno je da vaš tekst, koji je objavljen u periodu od 7. aprila do 5. maja 2023. godine, na temu ovogodišnjeg konkursa, pošaljete na: medijski.konkurs@galenika.rs, do 5. maja. Vaša medijska objava može biti u formi teksta ili intervjua, a potrebno je da ima 1500 karaktera (uključujući razmake) ili više.

Tri najbolja teksta, po oceni stručnog žirija, biće nagrađena sistematskim pregledima za po 2 osobe u privatnoj zdravstvenoj ustanovi, a prvonagrađeni će dodatno dobiti i spa vikend za dvoje. Svi objavljeni tekstovi, koji su prijavljeni na konkurs na zadatu temu, biće nagrađeni Galenikinim paketima proizvoda i zahvalnicama za doprinos podizanju svesti o promociji teme konkursa.

Informacije o uslovima konkursa se nalaze na sajtu kompanije Galenika na linku:  https://galenika.rs/galenikin-konkurs-za-novinare-zdravlje-21-veka/

Rok za učešće na konkursu i slanje objavljenih tekstova je 5. maj 2023. godine, do kada mejlom možete dostaviti tekst i link ka objavi, ili sliku objave u štampanom mediju, sa podacima o autoru, mediju koji je objavio tekst, kao i datumu objave. Pobednici će biti proglašeni tokom druge polovine maja.

Nadamo se da ćete učestvovati u ovoj inicijativi i da ćemo zajedničkim naporima doprineti podizanju svesti o važnosti posvećenosti zdravlja danas.

Opširnije

Izvor: Nedeljnik.rs