Zvezdan Slavnić uživa u društvu NAŠE POZNATE PEVAČICE, podelio sliku kojoj se NIKO NIJE NADAO! (FOTO)

od strane | sep 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Diskvalifikovani takmičar „Zadruge“, Zvezdan Slavnić, pojavio se na promociji nove pesme i spota Silvije Đogani, a svi su primetili da rijaliti zvezda nije skidala osmeh s lica, što govori da se potpuno preporodio nakon raskida sa Anđelom Đuričić.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Zvezdan Slavnić

Zvezdan se povukao u medijsku ilegalu, a jedino je aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde snima lajvove i komunicira sa fanovima.

Takođe, Slavnić je želeo da pokaže da ga ne dotiču „hejt“ komentari, a kao što je i sam juče poručio na svom Instagram profilu – gleda isključivo svoj život.

On je na iznenađenje mnogih, podelio sliku na kojoj uživa sa pevačicom Slađom Delibašić, te se da primetiti kako je odlučio da svoju rijaliti reputaciju želi da ostavi u prošlosti.

Zvezdan Slavnić i Slađa Delibašić

Podsetimo, javnost je Zvezdana Slavnića upoznala prilikom njegovog učešća u „Zadruzi, kada je svoju nevenčanu suprugu prevario sa Anđelom Ćurčić. Do samog napuštanja pomenutog rijalitija Zvezdan je budio raznorazne reakcije javnost, a sada, kako se spekuliše on želi da stavi tačku na taj deo svog života.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs