Zvezdan Slavnić objavio skandaloznu fotografiju sa bananom, pa udario na Anđelu Đuričić: „Nisam je ja vodao po jahtama!“

od strane | feb 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Zvezdan Slavnić stao je na „ratnu nogu“ sa bivšom partnerkom Anđelom Đuričić nakon što je na društvenim mrežama završio video zapis njenog upada u njegov stan, što se odigralo još letos.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Zvezdan je sada na svom Instagram nalogu podelio još jednu viralnu fotografiju na kojoj pojedini tvrde da se nalazi upravo Anđela sa bananom, dok drugi sugerišu da devojka sa fotografije ima mladež na licu koji Đuričićeva nema, te da je reč o zlonamernoj nameštaljki.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

Unapred se izvinjavam što ovu fotku ja kačim, ali, draga podrško i svi vi fanatici, zašto ćutite? Nisam nigde video nijedan demant ovoga. Bavite se mnome umesto da se osvrnete na glavnog i odgovornog koji vam miljenicu kanali. Nisam je ja slao i vodao po jahtama – istakao je Slavnić.

– Najlakše vam je da okrivite mene umesto da se bavite realnim problemom. Ja da sam hteo da je kačim učinio bih to davno sa svim dokazima koje imam, ne bih čekao šest meseci. Kao što rekoh, na pogrešnoj ste adresi. Osvrnite se oko sebe. Samo budala može da misli da je sve ovo slučajnost – dodao je nekadašnji zadrugar.

Zvezdan Slavnić (Foto: Instagram)

– Vreme uvek pokaže da Zvezdan govori istinu – zaključio je Zvezdan.

Šta je Zvezdan Slavnić, sa druge strane, ispričao o spomenutom snimku pogledajte u odvojenom tekstu: Zvezdan Slavnić se oglasio povodom snimka na kom mu Anđela Đuričić upada u stan: „Pripisaću to njenim godinama…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs