ZORANNAH DOVELA DEČKA FUDBALERA U SRBIJU! Blogerka na mukama

od strane | okt 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se letos u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zoranah i njen dečko • Instagram

Naime, Zorana je sada rešila da sa Elojem dođe u Srbiju, a prvo mesto na koje ga je odvela jeste jedan luksuzni restoran u Beogradu, poznat po dobroj hrani.

Zoranah i njen dečko

Zorana je svom dečku naručila srpski specijalitet – teletinu ispod sača, a na stolu se mogao primetiti i kajmak, kao i šopska salata.

„Srećan dečko sa teletinom ispod sača, da li iko zna kako ovo da mu prevedem“ – napisala je Zorana, a nema sumnje da je Eloj sigurno bio oduševljen tradicionalnim receptom.

Ona potom objavila zajedničku sliku iz restorana, pa otkrila da dok su u Beogradu borave u jednom hotelu, iz čijeg su lifta takođe objavili zajedničku sliku.

Zoranah i njen dečko

Iako je popularna influenserka neko ko se uvek trudio da svoj privatni život, a pogotovo ljubavne veze sakrije od očiju javnosti i zadrži trenutke samo za sebe, sa fudbalerom je to drugačije, pa skoro svakog dana podeli neki romantičan trenutak sa njim, a takođe ga pokazuje i u svakom svom vlogu na platformi Youtube, otkako je javno otkrila da su zajedno.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs