„Znaju njih dvoje šta se desilo!“ Voditeljka osula po Staniji nakon što je odjeknula vest da ju je dečko prevario sa njom

od strane | jun 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Nekadašnja pevačica i voditeljka Ena Popov proslavila se kroz učešće u rijalitiju „Veliki brat“, a svojevremeno je javnost brujala o njenoj vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Nenad Mihajlović) • Nenad Mihajlović / Ringier

Naime, svojevremeno se u medijima pojavila vest da je Kačar Enu Popov prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, a voditeljka je sada otkrila da ona ne zna šta se zapravo desilo.

– Ne znam da li mi je Stanija otela dečka. Eto, ni dan-danas ne znam šta se tačno desilo. Ja to ne mogu da znam, niti mi je to ikada potvrđeno. Kasnije se moja i njegova veza nastavila, tako da ne znam šta se desilo, znaju njih dvoje – ispričala je Ena za „Hype“ i dodala:

– Zanimalo me je naravno, pitala sam, ali sam dobijala neke odgovore koji mi nisu bili jasni. Na kraju sam ja to stavila sa strane. Ta veza je posle toga trajala još malo, tako da više nije ni bilo važno šta se dogodilo.

Podsećanja radi, Ena Popov već godinama je u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, a pošto se retko pojavljuju zajedno u javnosti. Par ima dve ćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila.

Ena Popov (Foto: Ringier/Aleksandra Ivanović)

– Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje – ispričala je Ena jednom prilikom o braku sa Čankom.

Ena Popov je dobro poznata svima, a kako, sa druge strane, izgleda njen muž pogledajte u odvojenom tekstu: Prva rijaliti miljenica u Srbiji ZASENILA fotografijama sa Maldiva – Suprug ne skida pogled sa nje! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs