ZNA KAKO DA NAMAMI! Stanija Dobrojević KLEKLA bez brusa i izazvala GRAJU na mrežama

od strane | okt 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Stanija Dobrojević je po ko zna koji put zapanjila pratioce na društvenim mrežama izazovnim izdanjem. Da je uvek je široke ruke kada su ovakve slike u pitanju nije strano, ali je u ovoj pozi do sada nisu videli.

Stanija Dobrojević Instagram/stanijadobrojevic • stanijadobrojevic / Instagram

Naime, Stanija je pozirala ispred ogledala, u tankom donjem vešu, a poza u kojoj se fotografisala zasigurno i ovog puta nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Stanija Dobrojević

Ova fotka je pokrenula lavinu komentara, a samo neki od njih su: „Dobra guza“, „Lepa guza kao globus, ceo svet stane u njoj“, „Veoma intelektualna poza jedne diplomirane ekonomistkinje“.

Podsetimo, nedeljama unazad Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević glavna su tema u medijima zbog njihovog raskida.

Naime, Stanija je ostavila Asmina, jer ga je uhvatila u laži, ali se on toliko nada pomirenju da na sve načine pokušava da je vrati, a njegova poslednja objava dosta govori o tome:

– Kada bih samo dva uzdaha imao, prvog bih koristio da te poljubim, a drugi da ti kažem koliko te volim – napisao je Durdžić na slici sa Stanijom.

Stanija Dobrojević

Ovaj Asminov potez naišao je na more komentara, a ovo je samo delić: „Odakle si ovo prepisao?“, „komedija“, „smiri se, čoveče“, „au, odlepio“.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs