Zlo i naopako! Bivši bubnjar Yu grupe nije razveden, a priča o braku sa bogatom Verom koja mu je kupila kola i uselila u kuću od 200 kvadrata!

od strane | jun 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Nekadašnji bubnjar popularne „Yu grupe“ Slobodan Jurišić Jura dospeo je u žižu javnosti nakon što je objavio da živi u teškim uslovima.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović) • Danica Božović / Ringier

Jura je naveo da je pokraden, da je ostao bez novca i krovom nad glavom, te je neko vreme preživljavao. Sve dok mu jedna gospođa nije promenila život.

Dama po imenu Vera vratila mu je veru u život, i promenila ga iz korena, a sada je Jura otkrio detalje njihovog susreta i upoznavanja.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

– Nekako mi od 100 njih koje su zvale, odnosno htele da živim kod njih, nekako mi se Vera po glasu učinila kao pobožna, pa sam ocenio da je to možda najbolja prilika za mene. Dovezao me drugar i došao sam kod nje, oduševio sam se i sa njom i sa objektom, ona mi kupila i auta – priča Slobodan.

Vera je vlasnica kuće od 200 kvadrata i veoma imućna, a sada je otkrila šta ju je navelo da pomogne Juri.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

– Ne znam šta da kažem, ja sam veliki vernik, gledam sve kroz Gospoda, činim milosrđe. Ne želim da iko to zna, to je moja parola, ništa drugo.

Potom je Jura otkrio svoje dalje planove za suživot kod voljene osobe:

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

– Ona ne želi ni da čuje, a kamoli da me pusti da negde odem, tako da mi nema mrdanja. Mislim da ću dugo živeti sa njom, imam utisak da ćemo biti do kraja, voli da me hrani, ugojila me, divna je u svakom pogledu, nemam reči. Zaljubili smo se, sve je okej, to sve ide vremenom, sa mnom i sa njom, nikada se ne zna oko svadbe, prvo moram zvanično da se razvedem.

Slobodan Jurišić Jura je, sa druge strane, nedavno oženio sina, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Čestitamo! Oženio se Jurin sin! Bivši bubnjar Yu grupe doveo buduću suprugu na svadbu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs