Zlatni lavovi na terasi, a u hodniku brendirane torbe: Zavirite u novi dom Sanje Grujić i Marka Stefanovića!

od strane | feb 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Nekadašnji zadrugari Sanja Grujić i Marko Stefanović, jedni su od najaktuelnijih parova koji su obeležili prethodno sezonu “Zadruge“. Nakon napuštanja rijaliti programa, mnogi su komentarisali da njihova veza neće dugo opstati, međutim oni su dokazali suprotno i započeli zajednički život u Sremskoj Mitrovici, koji im se sada promenio.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Rastu nam životni standardni, menjaju se nekretnine, do sledeće godine petnhaus – rekla je Grujićeva, a onda je Marko otkrio zašto su se odlučili da pređu u novi stan.

– Ovde nam je veće, ovaj stan je “bomba“, zato smo odlučili da uzmemo ovaj stan.

Na samom ulazu u njihov stan, nalaze se papreno skupe torbe.

– Sve su markirane, široko, od roditelja za svaki rođendan po jedna torbica. U ove što sumnjaju da li su original, mogu doneti u sledeću emisiju da neki stručnjak proveri. U poslednje vreme trošim kao lokomotiva, ne znam odakle nam – sa osmehom je rekla Grujićeva.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

O spavaćoj sobi, Sanja i te kako vodi računa te je odlučila da sve upakuje po meri.

– Stvari slažem po boji, tamno na tamno, svetlo na svetlo, od belog ka crnom, malo sam po tom pitanju opterećena. Čak i kada se molim sve mi je porađeno po redu, perfekcionista sam, ali tu je i Marko mi sve zajedno radimo – rekla je Sanja, a onda otkrila i do kojih promena je još došlo:

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Svadba će biti sledeća godine, kažu da ne valja u prestupnoj godini praviti svadbu. Bilo bi lepo da napravimo pravu svadbu i da se svi veselimo posebno tim lošim stvarima koji su iza nas. Doći će do toga, ali sve u svoje vreme – rekla je Grujićeva, dok se Marko složio sa njom.

– Otvorio nam se još jedan poslovni plan koji želimo da ostvarimo i to mi je bitnije, pa tek onda svadba. Neće nigde pobeći to slavlje, sledećeg leta će doći i do svadbe.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Njih dvoje su odlučili da terasu ukrase glamuroznim i skupocenim lavovima.

– Naručili smo dva zlatna lava sa katancima koje planiramo da postavimo na terasu, ako stavimo tri, onda treći mora biti srebrni nemamo toliko para – kaže Sanja sa osmehom.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Više fotografija stana u kom sada žive Sanja Grujić i Marko Stefanović možete pogledati u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs