„Živeo sam tri meseca u vili u Nemačkoj sa jevrejskom princezom!“ Baki B3 je posle jedne pogrešne rečenice spakovao kofere i vratio se u Beograd

od strane | maj 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Andrija Đogani, denser poznatiji kao Baki B3, otkrio je dosad nepoznate detalje svoje prošlosti.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot) • screenshot

– Najnepristojnija ponuda koju sam dobio je bila ponuda za brak i to od osobe koja je htela da me iscedi na brzinu, na foru. Podloga je bila ta da Baki B3 ženi bogatašicu, Jevrejku i da ide sa njom u Nemačku. Ja nisam znao ko je ona, šta radi i čime se bavi. Upoznao sam je preko prijatelja u klubu – počeo je izlaganje Baki u emisiji „Show Bliz“.

– Mi smo se lepo proveli to veče. Ona se vratila u Nemačku sutradan. Ja sam saznao njen broj telefona i ona je došla četiri-pet dana u Beograd da se bolje upoznamo. Donela mi je knjižicu u kojoj je pisalo sve, ko je ona, ko su joj mama i tata, ko je njena porodica. Ja sam joj rekao da ja nisam iz te priče – dodao je Andrija.

– Njen otac je bio neka velika njuška. Ja sam otišao tamo na tri meseca i jako brzo sam video da ne pripadam tamo i da to nije moja klasa. Ja sebe nisam video tu. Ja sam normalan, prizemljen. Za mene je sreća kad u parkiću pijemo pićence ako sam okružen pravim prijateljima – priznao je Đogani.

– Tamo je sve veštačko, novac, moć. Ja u tome nisam bio srećan. Ona mi je ponavljala da joj nije bitno ko sam, šta sam i da li imam ili nemam. Mnogi bi leteli tamo, ali mene to nije vuklo. Sve je puklo kad mi je jednom rekla: „Baki, ja sam klasa!“. Ona je slabo pričala srpski, pa smo komunicirali na mešavini engleskog i italijanskog, pa sam joj ja rekao da sam ja klasa za sebe, spakovao kofere i vratio se u Beograd – prisetio se denser.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot)

– Nisam to pričao jer kako bi ljudi reagovali kada čuju da je Baki proveo tri meseca u vili princeze iz neke loze. Ja imam sve to crno na belo. Ona je bila prirodna. Ličila je na glumicu Gvinet Paltrou – zaključio je Baki.

Podsetimo, denser Baki B3 gostovao je u emisiji „Moj dan, Blic dan”, koja se emituje svakog radnog dana u 14:30 na kanalu 117, a njegovi domaćini, kao i uvek, bili su Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot TikTok)

Voditeljski par je tokom razgovora pokrenuo jednu veoma zanimljivu temu – zašto danas nije privlačno da se muškarci bave plesom, kao što je to bilo ranijih godina, a denser je na to imao nekoliko intrigantih odgovora.

Između ostalog, Baki se prisetio 90-ih i objasnio koliko pokretom može da se prenese emocija, a u razgovoru je spomenuo i Kseniju Pajčin.

Baki B3 (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Ksenija je bila izuzetno popularna, ali nju nisu dolazili da slušaju, nego da gledaju i isprate njen scenski nastup. Ona je to radila sa stilom, a ne kao danas. Evo, na primer, Tea Tairović koja igra kao da je uključena u struju.

Voditelj Aleksandar je istakao da njena muzika zahteva atraktivne scenske pokrete, ali Baki B3 je ipak imao drugačije mišljenje:

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Ringier)

– Kakva je to koreografija? Igra kao striptizeta. Ako želite da gledate striptiz, idite bolje u striptiz klub gde ćete da sedite kao gospoda i dve striptizete će igrati oko vas.

Voditeljka Sofija je objasnila da ovo nikako nije za poređenje, pa je pozvala Bakija B3-a i Aleksandra da zaigraju, a voditelj je, na iznenađenje svih pokazao svoje plesne sposobnosti.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot TV Red)

Inače, osim priče o ovome, Baki B3 je najavio i autobiografski album koji krije nepoznate detalje iz njegovog života. Osvrnuo se i na one teške momente koje je proživeo, ističući da, iako mu je sada prelepo i ponovo proživljava detinjstvo, postoje i one bolne stvari koje nikada neće zaboraviti.

Više detalja o njegovoj prošlosti, sa druge strane, pogledajte u odvojenom tekstu: I popravnog doma u ZATVOR – a pobegao iz pritvora zbog Dragane Mirković

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs