„Živeo je sa nekom ženicom…“ Komšije ispričale kako su izgledali poslednji dani Zorana Šumadinca

od strane | jun 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

Vest da je Zoran Šumadinac preminuo mnoge je ostavila u šoku, a izuzetak nisu ni njegove komšije iz Gornjeg Milanovca.

Zoran Šumadinac (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Zoranove komšije su ostale zatečene strašnom vešću.

– Moj prozor gleda na njihovu terasu i viđala sam ih kad su na terasi. Bio je super, kul lik skroz. Šokirala sam se kad sam čula. Svi su ga voleli. Živeo je sa sinom i ženicom nekom. Majka njegovog sina nije živela tu. Korektni su bili. Fini stvarno. Ta ženica je godinama bila sa njim. Baš mi je šok ovo, ne znam šta se desilo. Sinoć sam ga videla na terasi. Bio je stvarno dobar komšija – ispričala je komšinica Ana.

– Poznavao sam Zokija. Bio je mnogo dobar komšija. Stvarno sam se iznenadio. Uopšte nisam znao da je imao problema sa srcem. Jutros sam saznao šta se desilo… Hitna je došla noćas u pola dva. Uvek se uredno javljao – dodao je komšija Nenad.

– Čula sam za njega. Pomagao je ljudima. Držao je humanitarne koncerte. Zadnji put je pevao na Vidikovcu. Znam da se bavio astrologijom. To znam, jer sam ja mnogo plakala zbog mog mlađeg sina kad su mu nešto našli u kolima. Tada su mi komšije rekle da idem kod Zorana da vidi šta će se desiti, ali nisam otišla – izjavila je gospođa Bosiljka.

Zoran Šumadinac (Foto: Ringier)

– Poznavala sam ga, ali stvarno sam sada od Vas prvi put čula da je preminuo. Iznenadili ste me. Viđala sam ga sa tom ženom sa kojom je živeo i sa detetom. Nekad je i sam izlazio. Tuga za sina. Još je u osnovnoj školi. Bože sačuvaj, stvarno ste me zatekli – rekla je gospođa Ana za „Telegraf“.

Zoran Šumadinac je rođen 8. 8. 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu.

Zoran Šumadinac Zoki (Foto: Screenshot TV Red)

Bavio se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Zoran je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede.

Na večni počinak će biti ispraćen u nedelju (9. juna), u 13h u selu Natalinci.

Zoran Šumadinac (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)

Preminuo je danas, 7. juna usled srčanih komplikacija.

Inače, Zoran je svojevremeno pričao da je imao tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran.

Zoran Šumadinac (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)

Podsetimo, Zoran Šumadinac se oprobao u rijaliti programu „Zadruga“, ali je nekoliko puta izveden iz šou programa zbog lošeg zdravstvenog stanja, te mu je nekoliko puta pozlilo pred kamerama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs