„ŽELIM DECU SA FILIPOM!“ Aleksandra Nikolić presekla, ne mari za majčino protivljenje!

od strane | jun 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Starleta Aleksandra Nikolić pobedila je u rijaliti šou-programu „Zadruga 6“, a za domaće medije je rekla da Filipu Caru, koji ju je verio u rijalitiju, planira da rodi decu, iako njena majka Slovenka nije najsrećnija njenim izborom partnera.

Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Filip i ja smo pričali o deci, to bih zaista želela – rekla je Nikolićeva, pa prokomentarisala stav svoje majke o zetu.

– Ubediću majku da je Filip pravi izbor za mene. Porazgovaraćemo. Mama, ako mi želi sreću, prihvatiće mog izabranika ko god to bio. Zbog nekih njegovih postupaka je govorila u medijima da joj se on ne dopada – zaključila je Nikolićka za Kurir.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić javno je ostavila Dejana Dragojevića u „Zadruzi 6“, pa stupila u vezu sa Filipom Carem, koji ju je nedavno i zaprosio u rijalitiju. Aleksandra je juče nakon proglašenja pobede prokomentarisala svog bivšeg dečka Dejana:

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Drugoplasirana u superfinalu „Zadruge“ bila je Ana Ćurčić, dok je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs