ZAVRŠILA U HRVATSKOM DNEVNIKU! Zagrepčani šokirani što Aleksandra Prijović puni četvrtu Arenu!

od strane | okt 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Aleksandra Prijović objavila je danas da je pustila u prodaju karte za četrti, uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni, a pred tamošnjoj publikom pevaće na početku decembra.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot TV Nova) • Milan Ilić, Screenshot, TV Nova, S media / Ringier

Prilog o Prijovićevoj emitovan je večeras na hrvatskoj televiziji, a u informativnoj emisiji čudili su se velikom uspehu muzičke zvezde.

– Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? – zapitali su se spikeri u Dnevniku hrvatske televizije Nova.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pevati u zagrebačkoj Areni – dodali su u prilogu, a potom upitali Zagrepčane šta misle o Aleksandri.

„Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte“, „To je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte“, „Jako je popularna i među mlađima i starijima, ne čudi ovaj uspeh“, rekli su Zagrepčani pred kamerama.

Aleksandra Prijović je, sa druge strane, na korak od toga da zakaže još jedan koncert, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ne zaustavlja se! Aleksandra Prijović ZAKAZALA ČETVRTU ARENU u Zagrebu, a na korak je od trećeg Čaira!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs