Zavirite u vilu koju Dragan Stanković gradi za Jovanu Jeremić: Ovde će živeti sa Leom!

od strane | apr 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Voditeljka „Novog jutra“ Jovana Jeremić uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a on je rešio da za svoju lepšu polovinu izgradi vilu.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Kako saznajemo, Stanković je kupio plac van Beograda, a izgradnja je uveliko u toku.

Ogromna vila koja je u izradi u dvorištu ima ogroman bazen, terasu, a pogled na reku je nestvaran.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Jeremićeva i Dragan će zasigurno ovde uživati, zajedno sa njenom ćerkicom Leom, a ovo će ujedno biti njihova oaza mira.

Kako je istakla Jovana, ne planira da rađa decu u narednih deset godina.

Dragan Stanković i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov – navela je Jeremićeva koja još uvek ne razmišlja o udaji.

– Ne opterećujem se udajom. Jednom sam bila udata pred zakonom, u crkvi se nisam udavala i pred Bogom nikom nisam rekla da. Umesto toga da budem papirološki udata, biram da budem srećna žena. Važno mi je da Dragan i ja uživamo, te ne planiram da rađam decu sledećih deset godina. Razmišljam o nekim novim projektima koje planiram u septembru, biće tu noviteta, novih rubrika, ali o tom potom – rekla je Jeremićeva za „Alo“.

Šta je, sa druge strane, Jovana Jeremić ispričala o razvodu brakova Dragane Mirković i Tonija Bijelića i Meline i Harisa Džinovića pogledajte u odvojenom tekstu: „Deset godina Toni vara Draganu!“ Jovana Jeremić o lažnim brakovima: „Deda Haris nije mogao u krevetu da parira Melini!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs