Zavirite u svadbeno veselje Andrije Živkovića: Tu su svi, od Anastasije i Gudelja do Pejovića i Jane!

od strane | maj 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Fudbaler Andrija Živković (27) na početku godine zaprosio je partnerku, a danas su napravili gala veselje na kojem je prisustvovala pola estrade.

Andrija Živković (Foto: Instagram) • Instagram

Naime, folker Ljuba Perućica podelio je kadrove sa velikog veselja. On je prvo snimio prvi ples mladenaca, a zatim pokazao da je jedan od pevača koji je bio zadužen za atmosferu bio Aco Pejović.

Perućica je potom podelio i kadrove pevačice Jane Todorović, koja je goste bacila u trans, a svi su primetili da je ona držala puno šaku evrića, kojim su je gosti kitili.

Jana Todorović (Foto: Instagram)

Osim njih, na svadbi su bili i pevačica Anastasija Ražnatović sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a ona ih je sve vreme snimala i pokazala kako su se skockali.

Ražnatovićeva je imala na sebi plavu haljinu, dok se Nemanja odlučio za belu košulju i crne pantalone, a osmeh nisu skidali sa lica.

Anastasija Ražnatović (Foto: Instagram)

Čuveni golman Predrag Rajković takođe je bio na veselju kod Andrije Živkovića sa trudnom suprugom Anom Rajković sa kojom čeka treće dete, a ona je sve oduševila cvetnom haljinom i ogromnim štiklama.

Podsećanja radi, Andrijina izabranica nije poznata javnosti, na društvenim mrežama se predstavlja kao „Elizabet“, a, sudeći po komentarima koje jedno drugom ostavljaju na Instagramu i zajedničkim fotografijama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.

Andrija Živković, podsetimo, igra za grčki PAOK, a svojevremeno je tri godine bio u Partizanu.

Više fotografija zvanica pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs