ZAVIRITE U NOVI STAN Stanije Dobrojević U MAJAMIJU: Hidromasažna kada, kristalni lusteri, dnevna soba u staklu! (Foto + Video)

od strane | nov 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Starleta Stanija Dobrojević je odlučila da promeni život iz korena nakon što je raskinula sa verenikom Asminom Duržićem.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Instagram) • Zoran Ilić, Instagram / Ringier

Naime, Dobrojevićeva se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila svojim pratiocima da počinje novi život, u Majamiju, gde je uzela i luksuzni apartman.

Dobrojevićeva je prvo objavila fotografiju iz aviona na kojoj je napisala: „Vreme je za novi život“, a onda je objavila i snimak apartmana koji je nalazi tik pored plaže u Majamiju.

Stanija Dobrojević (Foto: Instagram/stanijadobrojevic)

Apartman je u samom centru grada, sve unutra odiše luksuzom – kristalni lusteri, dnevna i spavaća soba cele u staklu, ogromni plakari, bračni krevet, a u kupatilu Stanija ima i hidromasažnu kadu.

Stanija je, takođe, pokazala i pogled koji gleda pravo na plažu, a kako kaže na snimku, oduševljena je.

Stanija Dobrojević (Foto: Instagram/stanijadobrojevic)

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević nedavno se suočila u „Eliti“ sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića.

Stanija je, takođe, definitivno stavila tačku na odnos sa njim, a tim povodom se i oglasila pre nekoliko dana.

– To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse – na „bloku“ je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno. Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem – rekla je Stanija Dobrojević za „Pink“, a više detalja njenog novog doma pogledajte u video prilogu iznad, ali i u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs