Zavirite u gala proslavu 57. rođendana Željka Mitrovića: Torta na tri sprata, cvetni aranžmani do plafona, sveće…

od strane | maj 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Vlasnik „Pink“ televizije Željko Mitrović danas je proslavio 57. rođendan, a supruga Milica Mitrović priredila mu je rođendansko iznenađenje.

Željko i Milica Mitrović (Foto: Instagram) • Instagram

Mitrovićka je priredila iznenađenje spurugu, a na fotografijama se može videti da je na proslavi rođendana Željka Mitrovića bila bogata dekoracija, kao i torta na tri sprata.

– Srećan, najsrećniji… Želim vam ovoliko ljubavi zauvek – napisala je Željkova prijateljica u opisu fotografije na kojoj se Mitrović i Milica ljube.

Milica i Željko Mitrović (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, Milica je u video snimku spojila njihove najlepše trenutke, i posvetila mu emotivnu poruku.

– Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57 – stoji u opisu ovog videa.

Milica i Željko Mitrović (Foto: Instagram)

Inače, Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“, uvodi novine kada je program televizije u pitanju.

Naime, rijaliti šou-program „Zadruga“, ove godine pod nazivom „Elita“, već sedam godina se emituje na televiziji „Pink“ i nedavno je najavljena osma sezona.

Ipak, osim toga, Željko Mitrović, najavio je povratak rijaliti šou-programa „Farma“.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” – napisao je Željko na Instagram profilu.

Rijaliti šou-program „Farma“ krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine.

Milica i Željko Mitrović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Podsećanja radi, nedavno je Milica Mitrović najavila sledeću sezonu, te pozvala ljude da se prijave.

Kako, sa druge strane, izgleda vozni park koji poseduje Željko Mitrović pogledajte u odvojenom tekstu: Kristina Mitrović pokazala VOZNI PARK oca Željka: u garaži parkirani Mercedes Benz SLR McLaren, Lamborgini gallardo i Ferrari 812.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs