ZAVIRITE U DOM MLADE PEVAČICE: „Ponosna sam što sam ga kupila do 30-e!“

od strane | jul 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Mlada pevačica Edita Aradinović ispunila je svoj životi stan, a to je da do 30. godine obezbedi sebi dom. Međutim, učinila je i više od toga.

Edita Aradinović (Foto: Instagram/editaaradinovic) • editaaradinovic / Instagram

Aradinovićeva je kupila stan u našoj prestonici, te obavestila fanove na društvenoj mreži Instagram da će ubrzo deliti sa njima opremanje novog doma.

– Ova godina je takođe ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30. godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine kročiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to. Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na Instagram da bi mi neko to uradio za „dž“ ali to smo mi, balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu, koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10 – napisala je Aradinovićeva, te istakla da ima problem sa odlaganjem garderobe jer je, kako kaže, ima previše.

– Tražila sam da mi stan bude garderober, jer ne znam gde ću više sa stvarima… Mislim da smo uspeli. Deliću sa vama ceo proces sređivanja stana – dodala je pevačica i istakla da joj je veoma bitno da ima prostranu i funkcionalnu kuhinju jer dosta vremena provodi u njoj.

– Malo ljudi zna da sam ja domaćica u duši, koja čeka svog princa na belom konju da naprave petoro dece, da kuvam i spremam, tako da sam tražila da kuhinja bude dominantna, jer nije lako nahraniti sedmočlanu porodicu, plus dva psa. Plus keva – napisala je Edita Aradinović, a zatim priču zaključila otkrićem da je u istoj zgradi kupila stan u kom će živeti njena majka.

– Ali mami smo takođe obezbedili stan u istoj gradi da kad hoću sa mužem negde na odmor, ona može da pričuva naše kuce i decu. Naravno podeliću i njen stan, koji će biti za nijansu skromniji jer je bitniji moj stan. Šalim se – zaključila je Edita, a više fotografija stana pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs