„ZAŠTO PLJUJEŠ PO SEBI?“ Tara Simov ŽESTOKO OSUDILA POTEZ TRUDNE Aleksandre: „Dete će ti to GLEDATI!“

od strane | okt 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivša rijaliti učesnica,Tara Simov, imala je šta da kaže o situaciji koja se odvija između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Tara Simov • Ringier

Njih dvoje su se žestoko posvađali kad se Filip uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama. Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov koja nije mogla da ostane imuna na sve što je sinoć videla.

Aleksandra Nikolic

– Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama??? „Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi“. Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako pričaš sve najgore o njegovom ocu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe. glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Tara Simov o Aleksandri Nikolić

Pratioci su očekivali Aleksandrin odgovor, ali je izostao. Pretpostavljamo da je Aleksandra videla Tarinu objavu, ali da ne želi ni na koji način da ugrožava svoje zdravlje.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs