ZASIJAO PRSTEN NA RUCI Anđele Đuričić! Ne skida osmeh sa lica… (Foto)

od strane | jun 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je stavila tačku na odnos sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, bivša zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić je ostala verna bazi fanova koji su ih podržavali tokom boravka na imanju u Šimanovicma.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot YouTube/AndjelaDjuricicShow) • Youtube, AndjelaDjuricicShow / screenshot

Odgovarajući na njihova pitanja, Anđela je obelodanila koji joj je najdraži poklon koji je dobila od svoje podrške.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot YouTube/AndjelaDjuricicShow)

– Veliki pozdrav za moje fanove! Mnogi me pitaju zašto ih i dalje pratim na društvenim mrežama, ali ja ne vidim zbog čega ne bih pratila one koji su tu bili za mene kada nisam osećala da imam podršku ni od koga. Oni su bili tu za mene za svaki praznik i mesečnicu. Volim svaki poklon koji dobijem i ne merim to količinom novca koja je izdvojena za to – otkrila je Đuričićeva na svom Jutjub kanalu.

– Meni je bitno da me se neko seti. Najlepši poklon i dalje nosim na ruci. To je ovaj prsten koji su mi obožavaoci poslali u „Zadrugu“. Ne skidam ga. Od svih poklona, a bilo je prelepih, ovaj mi je poseban i uvek ga imam tu sa sobom. Nikad ga neću skinuti!

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot YouTube/AndjelaDjuricicShow)

Anđela Đuričić je, podsećanja radi, isprozivala produkciju „Zadruge“, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: OPLELA PO PRODUKCIJI ZADRUGE, pa se RASPLAKALA ZBOG ZVEZDANA: Anđela Đuričić roni suze pred kamerama…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs