„Žao mi je zbog vas“ Oglasila se Ivana Malić nakon što je Biković IZBAČEN iz popularne serije „White Lotus“

od strane | feb 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Našeg glumca Miloša Bikovića, produkcija HBO odlučila je da ga zameni u novoj sezoni popularne serije „The White Lotus“.

Miloš Biković i Ivana Malić (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Naime, najpre je objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni ove serije, međutim nakon oštrih reakcija javnosti zbog Bikovićevog angažmana u Rusiji, HBO produkcija odlučila je da zameni Bikovića.

Miloš Biković

Ovim povodom mnoge kolege su glumcu uputile reči podrške, a svoje mišljenje o trenutnoj situaciji iznela je i njegova supruga Ivana.

– Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO – napisala je Ivana.

Miloš se sinoć oglasio na društvenim mrežama.

– Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu, dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo. Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi“, rekao je Biković.

– Danas se protiv mene vodi ciljana kampanja, koja kroz spoljni uticaj stvara ozbiljan presedan, bacajući senku na suštinu umetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf besmisla i poraz umetnosti. Počastvovan sam što sam izbaran da budem deo White Lotus-a, TV serije koju veoma uvažavam, i uz kolege koje izuzetno poštujem. Ipak, moje učešće u njoj nije moguće iz razloga koji su van domena kulture, i ja se neću poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje verujem da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo. Stoga će moja uverenja i moja posvećenost umetnosti ostati nepromenjeni“, zaključio je Biković.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs