„Žao mi je…“ Ana Nikolić se oglasila nakon što je obelodanjeno da je upoznala ljubavnicu Tonija Bijelića

od strane | mar 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode nakon 24 godine braka, te je pevačica saopštila da je ona podnela papire za razvod.

Dragana Mirković, Toni Bijelić i Ana Nikolić (Foto: Ringier/Rajko Ristić/Milan Ilić) • Rajko Ristić, Milan Ilić / Ringier

Iako već dugo imaju krizu u braku, Mirkovićeva je otkrila da ne žive zajedno već zadnjih tri godine, a poslednjih meseci Toni uživa u novoj romansi za 15 godina mlađom partnerkom.

Kako se navodilo njih dvoje žive u Nemačkoj, ali i u luksuznoj vili u Hrvatskoj, a Toni je navodno svoju devojku upoznao sa Draganinom koleginicom Anom Nikolić.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ovim povodom oglasila se pevačica Ana Nikolić, koja je demantovala ove navode da se upoznala sa Tonijevom devojkom.

– Prvo da se obratim javno Dragani i Toniju i kažem da mi je žao, znam kako se osećaju, jer sam i sama prolazila kroz razvod. Oni su moji prijatelji i to će biti tako zauvek. Malo poštovanja za porodicu Bjelić – Mirković, kao i mene. Ovo si notorne laži – poručila je Nikolićeva.

Sa druge strane, istinu o dvorcu u kom su živeli Dragana Mirković i Toni Bijelić pogledajte u odvojenom tekstu: Dug od milion i 40.000 evra za dvorac u kom su nekada bili srećni: Ovo je istina o vlasništvu nad zamkom u kom su živeli Dragana Mirković i Toni Bijelić!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs