“ŽALIO SE DA GA BOLI GLAVA“ Prijateljica Mirka Kodića otkrila NEPOZNATE detalje smrti njegovog sina, evo kad je SAHRANA

od strane | okt 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sin harmonikaša Mirka Kodić, Aleksandar Kodić u subotu je iznenada preminuo u 30. godini u porodičnom stanu na Karaburmi.

Mirko Kodić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović) • Mitar Mirović / Ringier

On je zaspao i u nije se više probudio, a tužilaštvo je izdalo nalog za obdukciju kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti.

U njihovoj zgradi su od ranih jutarnjih časova neprestano dolazili prijatelji porodice Kodić da izjave saučešće neutešnoj Aleksandrovoj majci. Jedna od njenih prijateljica kroz suze je progovorila o tragediji koja je zadesila Kodiće.

Mirko Kodić (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Upravo sam išla da izjavim saučešće Jaci (Aleksandrova majka, prim. aut.). Tragedija. Ona je žena van sebe od šoka. Na lekovima je, ne prestaje da plače. Aleksandar je tu živeo sa majkom u stanu, baba je preminula pre dve godine. Ništa se ne zna još šta se desilo i zbog čega je preminuo. Majka ga je našla mrtvog ujutru, nije mu bila spasa. Normalno je otišao da spava i više se nije probudio. Infarkt sigurno, sve više mladih tako ode. Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih nekoliko dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Ovako nije bolovao, bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli. Ni Mirko nije ništa bolje, i on je čovek zanemeo od bola, od stresa je hitno hospitalizovan – rekla nam je potresena žena i dodala kada će Aleksandar biti sahranjen.

Mirko Kodić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sahrana će biti najverovatnije u sredu, čeka se da se završi obdukcija. Od toga sve zavisi.

Inače, druga supruga Mirka Kodića, Silvija, oglasila se za „Blic“. – Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi – rekla je kroz suze za Kurir.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs