ZADRUGARI UGOVARALI VIĐENJE PRE RIJALITIJA? U toku sastanka ISPLIVALI SOČNI DETALJI PREPISKE

od strane | okt 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U Beloj kući se trenutno dešava jedan veoma zanimljiv sastanak, gde učesnici treba da izaberu ko je među njima najveća ulizica.

Zadruga Elita • youtube

Tim povodom je i Veliki šef poslao pismo, koje je glasilo ovako:

Zadrugari

– Draga Elito, generalno ste kroz zajednički i život do sada svi upoznali i zante dosta toga jedni o drugima, i zato se nadamo da neće biti teško i da ćete biti iskreni na ovom izboru. Glasaćete jedan po jedan, iskreno bez uticaja drugh, onako kako vi mislite da je ispravno i tačno. Biraćete ko je po vama najveća ulizica. Pri glasanju za najveću ulizicu morate naversti zbog čega ste tako glasali. Za sebe ne možete glasali – glasilo je pismo. No, tu dolazimo i do sukoba koji je izbio na relaciji Munjez i Snežana Jovičić.

– Bogdan Kibo koji me je pitao da idemo na kafu kad izađemo odavde, a pre toga me sa Lukom Majčicom jer je pič*ica. Uroš je dečko kad mu treba nešto, on će da kaže Teicem, dušo moja, a kad ustane ovde za stolom

– Taki*a, tak*ita ula ula – rekao je Uroš.

– Osoba koja se sa svima svađa, i onda spušta loptu, druži se sa njima i gleda da ispegla odnos to je Marija Malivuk – rekao je Boža Džons.

– Iz poštovanja prema Dariju, je*ao mi pas mater kad sam odgovorio Sneži na instagram – rekao je Munjez.

Zadrugari

– Jel to poštovanje? – upitala je Sneža.

Pogledajte video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs