„Začepi VISEĆI PODBRADAK, kitiš se perjem ćerkinog JAVNOG OPŠTENJA!“ Partner Zorice Marković „ugasio“ Takija

od strane | apr 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, obelodanio dugo skrivane tajne pevačice Zorice Marković, njemu je odgovorio njen dugogodišnji partner koji je poznat pod nadimkom Džukela.

Zorica Marković i Taki Marinković YouTube/Zadruga Official • youtube

Podsećanja radi, Radomir je nedavno izjavio da su Zoricu zelenaši jurili zbog novca, te da ju je on lično vozio kući svake večeri jer je strahovala od ljudi od kojih je pozajmila pozamašne svote novca.

Džukela nije časio ni časa, te je odgovorio Marinkoviću, ne birajući reči pritom.

Zorica Marković (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Niste vi kompetentni da komentarišete tuđa dela u Zadruzi kada vam ćerka uzdiše ispod jorgana na regularnom nivou, Zorica Marković bi Maju sažvakala za doručak da hoće, nego joj se Maja ulizuje generalno unutra, i Mići i njoj, za sada. Molili ste Zoricu da je ne dira unutra pre ulaska u Zadrugu, tako da začepite taj viseći podbradak da ne bismo slali opet tortu od zajedničkog prijatelja, vlasnika lanca igrara na sreću – pripretio je on u intervjuu za Pink.rs.

Zorica Marković (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Zorica Marković je i za nju i za sve tamo institucija, po svemu. Možete joj samo zameriti na psovkama i to je sve. Sve Zoričine psovke kada se saberu nemaju težinu kao što je javno upražnjavanje s… odnosa devojaka tamo. Vaša reč nema nikakvu težinu, tako da prestanite da se brukate javno i kitite ćerkinim perijem od javnog opštenja – zaključio je Džukela.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs