ZA NJU NI DA ČUJE! Zvezdan Slavnić potpuno SLOMLJEN nakon KRIVIČNE PRIJAVE: „Ako mi spomenete njeno ime…“

od strane | jul 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

U novom izdanju emisije „Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić gost je bio kontroverzni Zvezdan Slavnić.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Slavnić je u svom prvom i jedinom gostovanju dotakao svih tema koje zanimaju milione gledalaca rijalitija „Zadruga“ budući da se nije oglašavao nakon diskvalifikacije iz te sezone.

Zvezdan Slavnić

Slavnić je govorio o svojim emocijama i raskidu sa Anđelom Đuričić, ali i o Ani Ćurčić i njenom pomirenju sa Acom Bulićem.

Podsetimo, bivša Zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Nakon što je Anđelin advokat izdao saopštenje, oglasio se Zvezdan Slavnić na Tik Tok nalogu gde je ispričao svoju stranu priče.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Imam dve stvari da vam kažem. Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete – rekao je Slavnić za „Telegraf“

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs