Za 23 dana se izobličila! Naša glumica prolazila PAKAO zbog dijagnoze za koju nije imala pojma: „Vidi kakvo ti je lice!“

od strane | mar 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumica Sofija Rajović je u emisiji „RTS ordinacija“ progovorila o problemu sa viškom kilograma, izazvanim insulinskom rezistencijom, koja joj je iz korena preokrenula život.

Sofija Rajović • Instagram

Sofija Rajović

Sofija je u pomenutoj emisiji ispričala da je prvi znak za uzbunu bio kada je za nešto više od tri nedelje dobila deset kilograma, iako u tom periodu uopšte nije preterivala s hranom. Bila je sigurna da nešto nije u redu, što je potvrdila i dijagnoza.

– Dok sam bila u Americi, to je bilo nešto stravično – ja sam se za 23 dana ugojila skoro 10 kilograma. A najčudnije u svemu bilo je što u tom periodu uopšte nisam mnogo jela. Jesam jela slatko, ali ne više nego inače, jedem ga celog života. To mi je bio signal da nešto nije u redu, a po povratku u Srbiju prijatelji su me tešili, da to nije velika količina kilograma – rekla je ona u emisiji „RTS ordinacija“.

Sofija je rešila da pronađe odgovor na pitanje šta se dogodilo, ali su joj na tom putu stajali i kompleksnost postavljanja dijagnoze i komentari okoline.

Sofija Rajović

– Komentari su mi su izuzetno smetali, i inače smatram ružnim i degutantnim komentarisanje tuđeg izgleda. Na primer kad neko ima akne, čemu komentar ‘vidi kakvo ti je lice’, ili ako ima problem sa kilažom…. Takvi komentari su čist bezbrazluk – smatra Sofija

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs