Vrelo, vrelije, Danijela Dimitrovska! Preplanulo izdanje voditeljke zasenilo sve!

od strane | jun 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Manekenka i voditeljka na „Blic“ televiziji, Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših žena domaćeg šou-biznisa, te privlači pažnju gde god se pojavi.

Danijela Dimitrovska (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Dimitrovska je nedavno prisustvovala jednom gradskom događaju na kojem je zablistala. Naime, ona je za ovu priliku odabrala dugu rozu haljinu, koja joj je savršeno pristala na preplanuli ten, sa prorezima sa strane i dubokim dekolteom.

Danijela je privukla poglede svih prisutnih, te dobila brojne komplimente na račun izgleda. Dimitrovska je otkrila i da uvek leže na vreme zbog Jutarnjeg programa.

– Pitam se kako ću da ustanem, ali nemam često ovakve izlaske pred jutarnji. Uglavnom ležem oko 10, jer ustajem u pet. Navikla sam, i nije teško – rekla je Dimitrovska i dodala:

– Nisam nikada razmišljala ni o televiziji, ni o formatu, ali mislim da mi je došlo sa razlogom. To je pravi format po mene, ali ne isključujem to da ću u budućnosti da eksperimentišem – zaključila je Danijela Dimitrovska, a više fotografija pogledajte u odvojenom tekstu:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs