Vratili se svakodnevnici: Kan boksuje, a evo šta radi Đina Džinović!

od strane | apr 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

U kući muzičke zvezde Harisa Džinovića na Senjaku sinoć se dogodila drama kada je njegova bivša supruga Melina upala u vilu.

Đina Džinović (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Haris je pozvao policiju nakon što ga je verbalno napala, a zatim je otišao u policijsku stanicu gde je davao iskaz pet sati, a ovom prilikom mu je oduzet i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Harisov sin Kan je sve vreme bio uz oca, dok se njihova ćerka Đina ne oglašava ovim povodm, već na svojim mrežama objavljuje fotografije i snimke kao da se ništa ne dešava.

Đina Džinović (Foto: Ringier)

Naime, poznato je da Đina Džinović najviše vremena provodi u luksuznoj nekretnini na Senjaku, a sada je napustila porodičnu vilu kako bi otišla na tretmane i kod frizera.

Džinovićeva je potom na svom Instagramu objavila snimak iz frizerskog salona, te se pohvalila firzurom.

Đina Džinović (Foto: Instagram)

Inače, Džinović je otkrio da njihov sin Kan već skoro dva meseca nije u kontaktu sa majkom Melinom zbog njene odluke da napusti porodični dom.

– Naravno da mi znači Kanova podrška, ne sada nego uvek. Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka – rekao je Haris.

Đina Džinović (Foto: Instagram)

Džinović je u intervjuu za „Scenu“ ispričao i da njihovi naslednici prolaze kroz težak period.

– Pa dobro, nije ni njima lako da gledaju to i proživljavaju. Nekako su se saživeli sa tim, ipak oni imaju neke svoje mladalačke živote, pa izlete u grad pa ovaj sa devojkom, ona sa momkom. Shvatili su i prihvatili to da je tako i šta živimo sad, evo ovde nas troje – otkrio je Haris.

Sa druge strane, Đina Džinović je bila predmet današnjeg izlaganja Harisa Džinovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Htela je da me isprovocira da je udarim, pa da me zatvore zbog nasilja u porodici!“ Haris Džinović ističe da su deca šokirana Melininim ponašanjem

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs