VRAĆA SE STAROM, DOBRO OPROBANOM ZANATU: Evo kako Maja Marinković zarađuje za život nakon finala Zadruge!

od strane | jun 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što se ispostavilo tačnim nagađanjem da nekadašnji zadrugari Maja Marinković i Bilal Brajlović samo fingiraju raskid zarad pažnje, par je odlučio da podigne vezu na viši nivo.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, Bilal je nagovorio Maju da snime duet, odnosno da se vrati u pevačke vode u kojima je već postigla zapažene rezultate.

Podsećanja radi, Marinkovićeva je svojevremeno snimila pesmu „Maserati“ koja je postala pravi hit među zadrugarima budući da se puštala bezmalo na svakoj žurki na imanju u Šimanovcima, u okviru nekoliko sezona rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ja još uvek ne znam šta tačno da radim. Imam u glavi jedan projekat, ali me prijatelji i menadžeri odgovaraju od toga jer bi nastao haos ako to izbacim. Ipak, svakako ću snimiti duet sa Majom – otkrio je Brajlović za Hype.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Maja i Bilal su sami pokrenuli glasine o raskidu aluzijom Marinkovićeve da je prevarila Brajlovića sa drugim muškarcem, međutim, kako su sami istakli, za tim potezom su posegli kako bi proverili ko je od prijatelja zaista na njihovoj strani.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs