„VOZIKAO SAM VAS PO VRAČARAMA!“ Bebica i Miljana podigli Elitu na noge: „SPALIO SAM ZAMOTANE MRVICE U DŽEPU!“

od strane | okt 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su, pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ progovorili o povezanosti njene porodice sa osobama koje se bave tzv. „crnom magijom“.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Što se tiče Bebice, on je sa mnom oblazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umreti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda – počela je izlaganje Miljana, a zatim dodala:

– Što se tiče dadilje Klare, mi smo upoznali tu ženu napolju, njen muž je bio poznanik s mojim ocem. Ona je dobro to radila. Moj otac je primetio jedne večeri da mu nema zlatne burme s venčanja s mojom majkom, a ona je priznala da ju je ukrala. Posle toga je pričala da smo bili nasilni prema njoj, a to nije istina. Istina je da je očevu burmu nosila kod vračare – dodala je Kulićeva, na šta je odragovao Nenad.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ne znam šta si radila kod te žene u Mijajlici. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su želeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim – istakao je Macanović.

– Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – zapitao se Bebica, ali mu zadrugarka nije ostala dužna.

Nenad Macanović Bebica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ovo su sve patološke laži što priča Bebica. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom. Napolju postoji klip gde mi je povučena posteljina sa mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Lazarom Čolićem Zolom – zaključila je Miljana.

Nenad Macanović Bebica je, sa druge strane, bio tema izlaganja poslednjeg intervjua rijaliti veterana Ivana Marinkovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Došao im je kraj“ Bebica pomaže Ivanu da oduzme starateljstvo od Kulića, oglasio se Marinković

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs