Voditeljka u bračnom krevetu sa KOLEGOM? Podelila iskustvo koje je umalo koštalo: „Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe“

od strane | mar 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Tamara Grujić jednom prilikom, podelila je neprijatno iskustvo sa kolegom, kada je sasvim slučajno završila u njegovom krevetu.

Tamara Grujić (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Grujićeva je ispričala da mesečari još od malena, pa je jednom prilikom završila sasvim slučajno u krevetu svog kolege.

Tamara Grujić

– Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara’ – rekla je tada voditeljka.

– U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gde je Tamara, je l’ kod tebe’, a ovaj kaže: ‘Ne’. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvek vrati'“ – ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?“, kažem: „Ja otišla kod Brane“ – rekla je ona, pa dodala:

Tamara Grujić

– Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs