VODITELJKA OSUĐENA NA POLA GODINE ZATVORA

od strane | okt 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivša voditeljka Slađana Petrušić, 2019. godine osuđena je u Trećem osnovnom sudu prvostepenom presudom na šest meseci zatvora jer je 2015. pretukla Jelenu Golubović u rijaliti šou programu „Parovi“.

Slađana Petrušić (Foto: Ringier/Dejan Briza) • Dejan Briza / Ringier

Petrušićeva je brojnim potezima šokirala domaću javnost, a poslednji u nizu je i lažiranje sopstvene smrti.

Slađana Petrušić

Sraman potez bivše voditeljke i učesnice „Parova“, koja je lažirala svoju smrti, osudila je domaća javnost, kao i korisnici društvenih mreža na kojima je sama objavila vest o svojoj navodnoj smrti.

Što se surovog incidenta tiče, pre samog ulaska u sudnicu, u hodniku je nastao haos.

Slađana je uključila kameru i snimala Jelenu, dobacujući joj da ima „dobre butkice“, a klip je kasnije objavila na svom Instagram nalogu.

Sudija je pokušavao da održi red tokom sudskog procesa, ali to je teško išlo jer su Slađana i Jelena konstantno ometale suđenje i upadale mu u reč.

Potom je voditeljka odbila da odgovori da li poseduju imovinu u Hrvatskoj, a na pitanje da li njena majka ima mesečna primanja, odgovorila je: „Povremeno ima ljubavnike, tako se snalazi.“

Slađana, morate da se ponašate ozbiljno. Shvatate li da je za ovo krivično delo, za koje se teretite, zaprećena zatvorska kazna do pet godina – upitao je sudija.

– Ma mene to ne zanima. Ja bih htela da se što pre završi sve ovo. Da platim Golubici sve što traži i da se razilazimo – rekla je Slađana, na šta joj je sud izrekao meru upozorenja.

– Na brzinu radite nešto drugo. Morate naučiti šta je rijaliti, a šta život – kazao je sudija, izrekavši voditeljki opomenu, a onda upitao Petrušićevu ko je bio prisutan kada se desio incident.

Golubovićeva je zatražila da Petrušićeva dobije strogu zatvorsku kaznu, ali i da se saslušaju svedoci.

Sudija je ubrzo nakon toga pročitao presudu.

Slađana Petrušić osuđuje se na šest meseci zatvora. Niste izrazili kajanje, ne shvatate težinu učinjenog dela i zbog toga dobijate ovakvu kaznu. Nadam se da ćete, dok budete izdržavali kaznu, shvatiti svoju grešku.

Jelena Golubović (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

Po izricanju presude, Jelena je rekla da nije zadovoljna jer smatra da je šest meseci zatvora malo, dok je Petrušićeva rekla da joj je bilo zabavno na suđenju i da će uložiti žalbu.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs