„Vidi kakva ti je ćerka, vozikaš joj drugarice, pa ih pljuješ!“ Vendi osula po ocu Maje Marinković

od strane | feb 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Vesna Vukelić Vendi dala je svoj sud o zadrugarima Žani Omniji, Ivanu Marinkoviću, Jeleni Ilić i Maji Marinković.

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier) • Ringier

– Jelena i Ivan su morali da shvate da je Žana ima dobar plan i program da se zakači za nekog ko je jak. Ona je biljka puzavica koja se obavije oko žrtve i krene da isisava. To bi bilo kad bi neki amater krenuo da se takmiči sa Mesijem. Ona je prošle godine imala želju da se sa Carem svađa, kako bi se omrsila o njegov rijaliti kredibilitet – istakla je Vesna za Pink.rs.

– Ona je nazvala reč “šibicarenje“ kad su u pitanju Ivan i Jelena, a pojma nema ni šta govori. Pikira jake igrače. Ne ide na slabe, nego na najjače. To je isto kad je Duško Dugouško izazivao one u crtaću, kao da ja Tajsona izazovem. U pitanju je osoba koja je plastično urađena, to govori o njenim kompleksima – dodala je Vukelićeva.

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Screenshot TV Red)

– Ona ima oklop, veštačku tvorevinu. Fermetički zatvorena osoba. Njeni pokreti su robotirani. Ona je 24 časa našminkana. Njene tetovaže su uličarske, izgleda kao neki bokser. Uštogljena je kao jedna dama, to je jedna havarisana osoba. Ne znam samo zbog čega im blod plovi ka osuđivanju Anite i Anđela, jer su oni nisu vulgarni, u harmoničnom su odnosu – smatra Vendi.

– Meni se ona Maja ne dopada, ne znam što je i spominjem. Onaj njen otac, njena desna ruka, vozika njene drugarice, pa ih posle pljuje. Govori sve najgore o drugim devojkama, a ne vidi kakva mu je ćerka. Ivan umesto da se sa nekom zadnjom stanicom života, poput Maje obračunava verbalno, on gleda da pljuje odnos Anđele i Anite – dodala je pevačica.

– Ja sam uz Ivana i Jelenu, uvek ću i biti, ovo je samo moje mišljenje. Rijaliti traje, mislim da mogu da povuku ručnu i Žanu pošalju na smetlište, a da ljudski otpad uzmu pod svoje i sa njima se verbalno obračunaju – zaključila je Vesna.

Dok je Vesna Vukelić Vendi dobro poznata javnosti, kako, sa druge strane, izgleda njen suprug pogledajte u odvojenom tekstu: Retka fotka MUŽA Vesne Vukelić Vendi, imaju ĆERKU, a evo čime se bavio (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs